Kapcsolat Honlaptérkép Keresés Belépés Webmail English
A Magyar Tudományos Akadémia központi weboldala
Magyar Tudományos Akadémia kutatási pályázatai
A Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézet-hálózata

Csáfordi Zsolt

tudományos segédmunkatárs

Intézeti telefon és fax: 06 1 319 31 36

Intézeti e-mail: csafordi.zsolt@krtk.mta.hu

Hálózatok gazdaságtana kutatócsoport

Részletes önéletrajz


Rövid szakmai életrajz

Csáfordi Zsolt az ELTE alkalmazott közgazdaságtan szakának első hallgatói között volt, 2011-ben szerezve BA diplomáját, majd a Közép-európai Egyetemen szerzett közgazdasági elemző mesterdiplomát gazdaságpolitika szakirányon 2014 júniusában. Diplomamunkájában a bérgörbe-összefüggést az inaktivitás szempontjából vizsgálta Magyarországra, Köllő János és John Earle témavezetésével.
Két évig dolgozott az ECOSTAT Kormányzati Hatásvizsgálati Központban, ahol költségvetési hatásvizsgálati elemzésekben és hosszabb távú projektekben is részt vett, pl. a magyarországi cégek K+F+I támogatásainak hasznosulásáról készített elemzésben. Ezután egy évet töltött a Budapest Szakpolitikai Elemző Intézetnél, ahol munkapiaci elemzésekben – elsősorban a munkaügyi kirendeltségek teljesítményértékelésében – vett részt.
2014 szeptemberétől dolgozik a Közgazdaság-tudományi Intézetben, a Hálózatok gazdaságtana kutatócsoport tudományos segédmunkatársaként. Elsődleges érdeklődési területe a munkaadók és munkavállalók kapcsolathálójának kutatása.

Intézményünk országos és
nemzetközi hálózati kapcsolatát
az NIIF program biztosítja
MTA - Magyar Tudományos Akadémia MTA
Magyar Tudományos Akadémia
 
Utolsó módosítás: 2014. 09. 25.